【大发dafa888】

冯盈盈(Crystal)周二(1日)出席myTV SUPER 18台开台满月庆祝仪式,谈到最近三个月开始与稳定交往的男朋友「宝宝」同居,生活上有不少习惯也正在磨合中:「例如作息时间,宝宝返朝九晚六,但我哋Artist就唔定时,所以我都培养咗夜瞓嘅习惯,所以要互相体谅。」家务上二人亦有分工:「我哋Set左啲Rules逢星期几係边个负责,但现实係全部都係佢做。」有见及此,盈盈就说要煮饭多谢男友:「例如煮餐饭佢食,煮啲佢锺意食嘅嘢,虽然都係佢洗碗。dafa888网页版

既然二人选择了同居,问到是否好事将近,冯盈盈便否认:「短期内都唔会结婚,大家都好肯定有共识,同居时间尚短,我哋仲需要啲时间去磨合。财政方面都好紧要,我哋希望努力工作,dafa888下载储多啲钱先结婚。」冯盈盈笑说自己对结婚有很多Fantasy,想拍七辑婚纱相加微电影:「希望取景最少去七个地方:巴黎、意大利、马尔代夫、希腊、北极光都要拍齐,製作好庞大,所以要筹备多啲资源先做到。」

问在社交媒体贴性感照片是否需要事先得到男朋友同意?冯盈盈就说男朋友每次都是在今日报道看到才得知,而男友的反应都是:「哗!张相几好睇喎,你几时影㗎?」又对冯盈盈的身材表示赞赏;冯盈盈又自夸:「係有线可以睇!腹肌嘅线条,有少少成绩畀大家见到。」此举亦激励了男友多去健身:「(男友)身材好咗、多咗胸肌、手臂粗壮咗、仲有啲人鱼线!大家做完Gym返屋企,就会对住全身镜摆Pose检视健身嘅成果,係几好嘅互相鼓励方法。」

冯盈盈谈到男朋友有时反而会鼓励她贴性感泳衣的照片,男友说:「你近排都冇乜派福利同军粮,会唔会考虑出返啲福利图?」冯盈盈则为自己辩护:「我Po相唔係为咗呃Like或者取悦人哋,係真係有意义!」同时她又对男朋友不会监管她的态度表示欣赏。